Μια ομάδα μαμάδων (και μπαμπάδων) που σκοπό έχει να βελτιώσει την κατάσταση στους δρόμους για εμάς και τα παιδιά μας.

Έντυπα

Τα παρακάτω έντυπα παρέχονται δωρεάν για αναπαραγωγή. Κατεβάστε τις εικόνες στον υπολογιστή, εκτυπώστε τις και χρησιμοποιήστε τα για να ευαισθητοποιήσετε τους γύρω σας.
Επειδή όμως τα έντυπα εύκολα πετιούνται (και ξεχνιούνται), μπορείτε εύκολα να τα τυπώσετε ως αυτοκόλλητα, για να τους κάνετε να το βλέπουν στο παρμπριζ και να σας θυμούνται. Ο μπελάς να το ξεκολλήσουν από το τζάμι ελπίζουμε πως θα τους κάνει να το σκεφτούν σοβαρά πριν πεζοπαρκάρουν.

Καλή επιτυχία!

Τα επόμενα έντυπα δεν ανήκουν στις "Μαμάδες", αλλά στους Streetpanthers. Κάνοντας  κλικ επάνω στις λεζάντες τους θα βρεθείτε στη σελίδα από την οποία μπορείτε να τα προμηθευτείτε.

https://www.streetpanthers.gr/index.php/eshop/stickers
Ο γνωστός "γάιδαρος" από τους Streetpanthers.

Εικονική κλήση από την Ένωση Πεζών.

Χώρος στάθμευσης αναπήρων

Όδευση τυφλών


Το τελευταίο έντυπο είναι "αγνώστου πατρότητας". Παρακαλούμε, όποιος γνωρίζει την προέλευσή του να μας ενημερώσει:


1 σχόλιο:

  1. Ενημέρωση: Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας μας ενημέρωσε πως με δική τους πρωτοβουλία διαθέτουν έντυπά μας στα γραφεία τους. Αν ενδιαφέρεστε, διατίθενται δωρεάν, με προαιρετική εισφορά (https://www.pirateparty.gr/2016/11/%ce%bf-%ce%b4%cf%81%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%ae%ce%ba%ce%b5%ce%b9-%cf%83%ce%b5-%cf%8c%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%b9/)


    ΑπάντησηΔιαγραφή