+ Μια ομάδα ανθρώπων (γυναικών και ανδρών, με παιδιά ή χωρίς) για την ασφαλή μετακίνηση όλων μας.

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Άλλη μια μικρή νίκη

Από παντού ακούμε παράπονα για τα παρκαρισμένα στα πεζοδρόμια.
Την ίδια στιγμή κανείς δεν σηκώνει το τηλέφωνο να πάρει την τροχαία, κανείς δεν αφήνει σημείωμα κανείς δεν κάνει παρατήρηση. Περνάμε σκυφτοί, τρέχοντας να προλάβουμε τις δουλειές μας.
Όμως, αν δε διεκδικήσεις αυτό που σου ανήκει, ποιος θα σου το δώσει;
Σήμερα, οι "Μαμάδες" αποδείξαμε (για άλλη μια φορά) ότι αξίζει να παλεύεις και μπορείς ν' αλλάξεις τα πράγματα.

Πληροφορηθήκαμε ότι κάποιος οδηγός ταξί έχει την κακή συνήθεια να χρησιμοποιεί ένα πεζοδρόμιο για παρκάρισμα στην πλατεία Μάχης Αναλάτου, στο Νέο Κόσμο.
 
 Αμέσως επικοινωνήσαμε με το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής.

Η επιστολή μας είχε ως εξής:



Αξιότιμοι κύριοι,
Η ομάδα μας "Μαμάδες στο Δρόμο" πληροφορήθηκε από μέλος μας ότι συνάδελφός σας με αριθμό κυκλοφορίας ΤΑΑ **** παρκάρει επανειλημμένα το όχημά του στο πεζοδρόμιο της πλατείας Μάχης Αναλάτου, στην περιοχή Νέου Κόσμου. Παρκάροντας κάθετα πάνω στη ράμπα την αχρηστεύει εντελώς, ενώ παράλληλα κλείνει σχεδόν εντελώς το πεζοδρόμιο. Η κατάσταση αυτή δημιουργεί πολλά προβλήματα στους διερχόμενους, ιδιαίτερα στα άτομα με προβλήματα κινητικότητας και τους γονείς με παιδικά καροτσάκια.
Θεωρούμε ότι αυτή η επιδεικτική περιφρόνηση για τους συνανθρώπους του είναι απαράδεκτη για κάθε άνθρωπο, ιδιαίτερα όμως για έναν επαγγελματία.
Υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με τον οδηγό ώστε να ενημερωθεί για τα προβλήματα που προκαλεί η συμπεριφορά του και να μην το ξανακάνει;
Ευχαριστούμε για το χρόνο σας και περιμένουμε επικοινωνία σας.


Η απάντηση ήταν άμεση και θετική:






Μην παραδίνεστε στην ηττοπάθεια. Μη φοβάστε την προσπάθεια. Οι άνθρωποι μπορούν να διδαχτούν κι όσοι δε μπορούν συνετίζονται όταν δέχονται πίεση από τους γύρω τους. Μπορούμε ν' αλλάξουμε τα πράγματα, αρκεί να μη φοβηθούμε να προσπαθήσουμε.
Καλή, δυναμική κι επιτυχημένη συνέχεια σ' ό,τι κάνετε.

1 σχόλιο: