+ Μια ομάδα ανθρώπων (γυναικών και ανδρών, με παιδιά ή χωρίς) για την ασφαλή μετακίνηση όλων μας.

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Περπατάμε στο Χαϊδάρι


Στα πλαίσια της 4ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας είχαμε στείλει επιστολές στους δημάρχους του Λεκανοπεδίου, καλώντας τους να περπατήσουν μαζί μας. Σκοπός των περιπάτων θα ήταν να αναδείξουμε την επικινδυνότητα των υποδομών για τους πεζούς, με στόχο τη βελτίωσή τους. Οι δήμαρχοι δεν ανταποκρίθηκαν.
Οι Μαμάδες στο Δρόμο όμως περπατάμε σ’ αυτές τις γειτονιές μαζί με τα παιδιά μας κάθε μέρα . Θέλουμε να επιστρέφουμε σπίτι χωρίς να κινδυνεύουμε.
Αυτή την Κυριακή, 21 Μαΐου 2017, θα μαζευτούμε για να περπατήσουμε μαζί στο Χαϊδάρι.
Για μια ακόμη φορά, καλούμε το δήμαρχο Χαϊδαρίου να περπατήσει μαζί μας και να δει τα προβλήματα από πρώτο χέρι. Καλούμε επίσης το κοινό και τα ΜΜΕ να έρθουν μαζί μας για να δουν τι αντιμετωπίζουμε καθημερινά.
Οι Μαμάδες στο Δρόμο θέλουμε να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία της ζωής μας και της ζωής των παιδιών μας. Θέλουμε να βελτιωθεί η κατάσταση, πριν συμβεί δυστύχημα, όχι μετά. Δε θέλουμε το Χαϊδάρι να μπει στα πρωτοσέλιδα, όπως η Πέτρου Ράλλη, η Κηφισσίας και τόσα άλλα.
Η συνάντησή μας θα είναι στις 12:30 μμ, στη γωνία των οδών Σ/χου Γιαννούλη και Ακρίτα, πίσω από το 14ο δημοτικό Σχολείο.
Οι «Μαμάδες στο Δρόμο» σας καλούμε να περπατήσετε μαζί μας.
Πιστεύουμε πως όλοι μας, αλλά προπαντός τα παιδιά, αξίζουμε καλύτερες συνθήκες ζωής και μετακίνησης και πως οφείλουμε να τα διεκδικήσουμε για να γίνουν πραγματικότητα. Η ζωή των παιδιών μας μπορεί να κρέμεται στα χέρια μας
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία.

_____________________________

Ενημέρωση: Η δράση μας πραγματοποιήθηκε και ο δήμαρχος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο δικό μας άρθρο ή σε σχετικό δημοσίευμα στο "Χαϊδάρι Σήμερα", απ' όπου και η φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου