+ Μια ομάδα ανθρώπων (γυναικών και ανδρών, με παιδιά ή χωρίς) για την ασφαλή μετακίνηση όλων μας.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Έφαγε 4 κλήσεις και δείτε τι έκανε....

Οδηγός στη Θεσσαλονίκη, αφού "έφαγε" τέσσερις κλήσεις μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, αποφάσισε να τα πει ένα χεράκι στην Τροχαία.

Άφησε λοιπόν ένα ευρηματικό σημειωματάκι που λέει τα εξής:

«Αξιότιμε Δημοτικέ Αστυνόμε, επειδή με έχεις ξεκ*λιάσει στο γράψιμο, να σε ενημερώσω πως δεν πάω βόλτα αλλά πρέπει να δουλέψω. Αν εσύ μπορείς να τελειώσεις 60 παραδόσεις στο μπουρ*** το κέντρο της πόλης μας, ΜΠΡΑΒΟ. Στείλε μας το βιογραφικό σου στο info@***.gr. Μια θέση εργασίας σε περιμένει.

Υ.Γ. Πληρώνω τα διπλά από τη δημοτική αστυνομία».




Κανονικά οι Μαμάδες στο Δρόμο, έχοντας υποφέρει τα πάνδεινα από παρκαρισμένα οχήματα που κλείνουν πεζοδρόμια και διαβάσεις, είναι με το μέρος της τροχαίας.
Επίσης, όπως ήδη είπαμε στο προηγούμενο άρθρο, δεν είμαστε ενάντια στη μείωση των προστίμων, αρκεί να συνοδεύεται από αύξηση των κλήσεων.
Όντας όμως και οδηγοί, πρέπει να παραδεχτούμε πως η παρανομία συχνά δεν είναι επιλογή, αλλά λύση ανάγκης, όταν δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική.
Η λύση, για τις "Μαμάδες", είναι διττή:

α) Ενθάρρυνση των εναλλακτικών μορφών μετακίνησης για να μειωθεί ο αριθμός των αυτοκινήτων που κινούνται εντός των πόλεων.

β) Κίνητρα για τη δημιουργία περισσότερων χώρων στάθμευσης.

Περισσότερα για το πονεμένο θέμα του παρκαρίσματος σε προσεχές αφιέρωμα.

Πηγή: http://www.newsfish.gr/thessaloniki/87980/thessaloniki-epiko-simeioma-odigou-pros-ti-dimotiki-astynomia-meta-apo-4-kliseis-pics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου