+ Μια ομάδα ανθρώπων (γυναικών και ανδρών, με παιδιά ή χωρίς) για την ασφαλή μετακίνηση όλων μας.

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Σε μία εβδομάδα από σήμερα ξεκινά η "Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας," μια σειρά εκδηλώσεων με σκοπό την προώθηση μέσων μετακίνησης φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.


 Μπορεί να συμμετάσχει οποιαδήποτε πόλη ή δημόσιος φορέας, αρκεί να δεσμευτεί για τα ακόλουθα: μια εβδομάδα εκδηλώσεων για το θέμα της βιώσιμης μετακίνησης και ένα μόνιμο μέτρο για την προώθησή της.
Μέχρι στιγμής, μόνο τέσσερις ελληνικοί φορείς έχουν δηλώσει συμμετοχή: οι δήμοι Αθηναίων, Πατρών και Βόλου, καθώς και ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (βλ. συμμετοχές εδώ).
Πραγματικά χαίρομαι που οι υπόλοιπες ελληνικές πόλεις έχουν λύσει κάθε πρόβλημα κινητικότητας και μετακίνησης και γι αυτό θεωρούν περιττή τη συμμετοχή τους σε τέτοιες εκδηλώσεις.
Επειδή όμως στην Αθήνα και τους γύρω δήμους τα προβλήματα εξακολουθούν να υφίστανται, οι Μαμάδες στο Δρόμο ετοιμάζουν τις δικές τους εκδηλώσεις, μερικές σε συνεργασία με άλλους φορείς (θα ενημερωθείτε σύντομα).
Όσες μαμάδες ή μπαμπάδες ενδιαφέρεστε να οργανώσετε μια εκδήλωση στην περιοχή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να αναρτήσουμε και να προωθήσουμε τα σχέδιά σας.
Καλή επιτυχία σε όλους/όλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου